Υπηρεσίες | Doriki
516
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-516,bridge-core-2.5.6,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία σε τρίτους, καλύπτουν όλο το φάσμα της ανάπτυξης ενός ακινήτου, από τον έλεγχο ενός ακινήτου νομικά και πολεοδομικά έως τη μελέτη, κατασκευή και παράδοση ολοκληρωμένου έργου σε όλο τον ελλαδικό χώρο. Ο πελάτης μπορεί να αναθέσει στην εταιρεία οποιοδήποτε μέρος ή το σύνολο μιας ανάπτυξης.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Περιλαμβάνουν τον απαραίτητο πολεοδομικό και νομικό έλεγχο, την ανάλυση της αγοράς σε σχέση με το στόχο της ανάπτυξης και τον έλεγχο βιωσιμότητας.

Μελέτη και επίβλεψη

Περιλαμβάνει όλα τα στάδια μελέτης από προσχέδια έως οριστική μελέτη και μελέτη εφαρμογής, την έκδοση των απαραίτητων οικοδομικών αδειών αναλόγως της φύσης του έργου, κτιριακό, ανακαίνιση ή άλλο, και την υψηλή επίβλεψη των εργασιών έως την πλήρη αποπεράτωση του έργου σε συνεργασία με το struct architecture office.

Κατασκευή

Περιλαμβάνει όλη την οργάνωση και διαχείριση του εργοταξίου, από  την έναρξη των εργασιών έως την πλήρη αποπεράτωση του έργου. Παράλληλα διεκπεραιώνονται  όλες οι σχετικές  με Δημόσιους οργανισμούς διαδικασίες για ασφαλιστικές εισφορές, συνδέσεις με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας, τελικό πολεοδομικό έλεγχο κλπ.

Επίσης η εταιρεία, διαθέτοντας πολυετή γνώση της ελληνικής αγοράς ακινήτων και ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων μεσιτών και εκτιμητών, μπορεί να υποστηρίξει τη διάθεση ενός ακινήτου κατασκευής της στην αγορά.