Εταιρεία | Doriki
518
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-518,bridge-core-2.5.6,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία, με διακριτικό τίτλο “doriki” τα τελευταία 15 χρόνια, ιδρύθηκε το 1978 από το Γιώργο Βλαχογιάννη και έκτοτε δραστηριοποιείται αδιαλείπτως στο χώρο των κατασκευών και γενικά της ανάπτυξης ακινήτων. Στα 40 χρόνια δραστηριότητας της έχει κατασκευάσει περισσότερα από 40.000 τ.μ. κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων και υπόγειων χώρων στάθμευσης.

Σήμερα διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε ανάπτυξη, μελέτη και κατασκευή ακινήτων, πλήρες δίκτυο συνεργαζόμενων τεχνιτών/προμηθευτών/μεσιτών και σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων (καταστήματα, γραφεία, χώρους στάθμευσης, κατοικίες, οικόπεδα).

Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει ακίνητα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Σε ότι αφορά στα ακίνητα ιδιοκτησίας της, η ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής συνδυάζεται με την ανάλυση της αγοράς και την αυστηρή επιλογή οικοπέδων, ώστε το ακίνητο να διαθέτει μοναδικότητα, μέγιστη ικανοποίηση χρήσης και την υψηλότερη αξία εκμετάλλευσης και μεταπώλησης.

Οι υπηρεσίες που παρέχει έχουν τον ίδιο στόχο, για έργα ιδιοκτησίας τρίτων στην περίπτωση αυτή, δημιουργίας ακινήτων ιδιαίτερου σχεδιασμού και ποιότητας. Επίσης παρέχει πλήρη υποστήριξη των έργων της μετά την ολοκλήρωση τους σε επισκευές, τροποποιήσεις ή άλλες ανάγκες.

Η ομάδα

Γιώργος Βλαχογιάννης

Ίδρυσε την εταιρεία το 1978 και ασκεί τη γενική διεύθυνση έως σήμερα. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη ακινήτων και την κατασκευή εν γένει.

Νίκος Ρήγας, Οικονομολόγος ΑΠΘ

Μόνιμος συνεργάτης της εταιρείας από το 1986, και μέτοχος τα τελευταία χρόνια, διαθέτει ειδίκευση στην οικονομική και τεχνική διαχείριση των εργοταξίων.

Κώστας Βλαχογιάννης, Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ

Μέλος της εταιρείας από το 2006, και μέτοχος από το 2008, είναι υπεύθυνος σχεδιασμού και επίβλεψης για όλα τα έργα της εταιρείας.

Πελαγία Βαμβαράπη, Χημικός ΕΚΠΑ

Νέα συνεργάτης της εταιρείας, είναι υπεύθυνη για τη γραφειακή υποστήριξη/οργάνωση της εταιρείας και την επικοινωνία.

Εξωτερικοί συνεργάτες

Περιλαμβάνονται Μηχανικοί, υπεύθυνοι εργοταξίων, τεχνίτες, προμηθευτές, λογιστές, νομικοί σύμβουλοι και μεσίτες.